Mijn verhaal

Van rechten tot strategisch HR-beleid. Meer dan 35 jaar ervaring. Gegarandeerde resultaten. Geen contracten. Dit is mijn verhaal.

Gebeten door de HR-microbe

Paul Groeninckx

1975: Ik studeer rechten aan de KULeuven. Tijdens die studie werk ik aan de band en ervaar hoe essentieel HR is. Ik beslis om personeelsdirecteur te worden…

… en krijg die kans na 2 jaar als juridisch adviseur. Tijd om mijn aanpak te onderbouwen met een opleiding personeelsmanagement (UCL) en strategisch HR-beleid (Vlerick).

Een mini-MBA (Ichec Brussel en nadien Vlerickschool) vormt me tot allround manager met inzicht in strategie en cijfers. Maar de HR-microbe laat me nooit meer los:

  • 25 jaar HR-ervaring in diverse bedrijven en sectoren
  • 10 jaar lesgeven in change management en strategisch HR-beleid
  • 10 jaar als consultant, met intussen 35 tevreden klanten

Paul heeft in de voorbije 10 jaar in de meest uiteenlopende projecten en op de meest onverwachte momenten – steeds met de juiste toon, de juiste tools en soms heel creatieve handvaten – kansen geboden om mijn bedrijf beter en uitdagingen net iets “makkelijker” te maken. En het is ook altijd fun om samen te werken. – Johan Milliau 

Garantie op resultaat

Die uitgebreide kennis en praktijkervaring garandeert jou resultaten. Ik werk snel en efficiënt en ga recht naar de kern. Contracten maak ik niet: je mag het traject op elk moment stoppen. Dat deed nog niemand, want ik boek telkens resultaat. Daarvan getuigt mijn cv.

Wil jij ook mensen centraal stellen in je veranderingstraject? Omdat zij je verandering maken of kraken? Dan verhoog ik jouw EBITDA met 2 à 3%-punt bij: